Over A10plus ontwerp en illustratie

A10plus ontwerp en illustratie is de ontwerpstudio van Pieter Kuiper en Sybren Vlasblom. Wij zijn professionele ontwerpers die gespecialiseerd zijn in grafisch ontwerp en illustratie voor geprinte en digitale mediasinds 1994. Wij werken graag intensief samen met klanten en bedenken creatieve oplossingen. Pieter neemt, naast dtp-werk en webdesign, de zakelijke kanten en contacten op zich en Sybren de creatieve kant, ontwerpen en illustreren.
Van idee tot uitvoering: uw opdracht is bij ons in goede handen. Wij denken met jou mee en nemen elke uitdaging aan. Van een kleine illustratie tot complete communicatiepakketten: A10plus levert het. Voor grote opdrachten schakelen wij ervaren collega’s in. Wij werken samen met specialisten op het gebied van tekst, fotografie, communicatieadvies en digitale techniek.

Geïnteresseerd of zijn er nog vragen?
Bel 010-2850748 of mail pieter@a10plus.nl.

Sybren Vlasblom Boekontwerper creatieve vormgever 300x300 - Over ons

Sybren Vlasblom

Grafisch ontwerper en illustrator.
Gevarieerde opdrachten geven mij veel plezier. Iedere keer weer iets moois en toepasselijk maken, daar word ik blij van.

Pieter Kuiper webdesigner bij A10plus ontwerp en illustratie 300x300 - Over ons

Pieter Kuiper

Webdesigner en projectleider
Door bij grote en kleine projecten continue in en uit te zoomen houd ik in de gaten of onze gedachten nog overeenstemmen met de wensen en eisen van onze klanten. Daarbij blijven we toch zoeken naar originele invalshoeken zodat we onze klanten en hun klanten blijvend verrassen met originele ontwerpen.

Speciaal project: Goed doel in Ecuador

A10plus werkt belangeloos voor de stichting Caya Cama Ecuador. Deze stichting helpt de inheemse bevolking van het dorp Ayllu Llakta, hoog in het Zuid-Amerikaanse Andesgebergte. A10plus ontwerpt alle communicatiemiddelen voor de stichting en werkt mee aan de campagnes en projecten.

Speciaal project: Helder en Duidelijk

Werkwijze van A10plus ontwerp en illustratie

image - Over ons